Esittely

Hubertus 2013 kuva: Riina Vatanen

Iin Hevosharrastajat on vuonna 2002 perustettu Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastusseura, joka toimii Ylirannan Ratsutilalla. Seuraa edustavat kilpailijat tunnistaa kilpailuissa seuran lyhenteestä IIHA.

IIHA järjestää vuosittain useita koulu- ja esteratsastuskilpailuja, hevosaiheisia tapahtumia (mm. Laskiaisrieha, Halloweenkisat ja JouluShow) sekä koulutuksia ja valmennuksia jäsenistölleen.

IIHA:n tavoitteena on olla helposti lähestyttävä seura, joka tarjoaa haasteita ja hauskaa yhdessäoloa sekä pienille junioreille että osaaville kilpailijoillekin. Tähän tarvitaan paljon talkootyötä, ja toivoisimmekin että myös junioreiden vanhemmat osallistuisivat mahdollisuuksien mukaan toimintaamme. IIHA:n kilpailuihin osallistuvat seuran jäsenet velvoitamme osallistumaan talkoiluun, sillä kilpailut eivät nouse pystyyn itsestään. Seuran järjestämissä tapahtumissa myös talkoolaiset ovat vakuutettuja.

IIHA:n jäseneksi liittyminen kannattaa, sillä seuran jäsenenä saat paitsi kilpailuluvan, myös tapaturmavakuutuksen ja Ratsastajainliiton julkaiseman Hippos-lehden.

Liity sähköpostilistalle iin.hevosharrastajat(at)gmail.com ja tykkää meistä Facebook:ssa!