Kilpailut

Kilpailujen toteutumiseksi tarvitaan talkoolaisia. Tervetuloa mukaan talkoilemaan, vaikka et vielä kilpailisikaan!

Seuraile nettisivujamme sekä tallin ilmoitustaulua. Kun julkaisemme kilpailukutsun, voit ilmoittautua mukaan talkoisiin joko kirjoittamalla nimen listaan, tai viestillä kutsussa mainittuun numeroon/sähköpostiosoitteeseen.

Kilpailuluvat

Oletko hankkimassa kilpailulupaa?

Osallistuessasi  1- tai korkeamman tason kilpailuihin, tulee näiden asioiden olla kunnossa. Harjoituskilpailuun osallistuessa riittää, että olet jonkin  ratsastusseuran jäsen tai sinulla on Green Card.

Kilpailuluvat tehdään itse sähköisellä lomakkeella ja maksetaan verkkomaksulla.

Tästä kauppaan (E-lupa)

Täällä ohjeita Kipa-asioihin!

Kilpailulupa on voimassa vasta, kun myös  jäsenmaksu on maksettu samaan seuraan samalle vuodelle. Kilpailuluvat päivittyvät KIPAan luvan maksun jälkeen seuraavana yönä, jos myös jäsenmaksu on maksettu.

(Hevosen vuosimaksun voi maksaa suoraan Kipan kautta ja se päivittyy maksetuksi heti.)

Pyydäthan apua jäsensihteeriltä, jos tulee ogelmia!

Lisää tietoa aiheeseen liittyen näistä linkeistä:

Kilpailuluvat (SRL)

Hae kilpailulupaa (SRL)

IIHA järjestää aluelupakoulutuksia. Jokaisen 1- tai korkeammalla tasolla kilpailevan on suositeltavaa  osallistua aluelupakoulutukseen joka vuosi, vähintään kuitenkin joka toinen vuosi.

Jos siis aiot osallistua 1- tai korkeamman tason kilpailuihin, tulee sinulla olla  kilpailulupa  ja jäsenmaksusi on maksettu. Tarkasta SRL:n sivuilta tarkemmat tiedot siitä, mitkä kunkin tason vaatimukset ovat.

Kilpailulupa-asioissa ole yhteydessä jäsensihteeriin jasensihteeri.iiha(a)gmail.com.