Heppakerho

Tervetuloa mukaan Iin Hevosharrastajien heppakerhoon!

Kerho jatkuu jälleen lauantaina 26.1. Otamme mielellämme mukaan uusia kerholaisia!

Kerho kokoontuu maneesin yläkerrassa lauantaisin klo 14-15.30 ohjelman mukaisesti toukokuuhun saakka. Tarkemmat kerhopäivät tässä:

Kevät 2019 : 26.1, 9.2, 23.2, 9.3, 23.3, 6.4, 20.4, 4.5

Kerhonohjaajina toimivat Emmi, Iitu, Emma, Roosa, Sara ja Moona.

Kerhomaksu on 20 euroa, sisältää sekä syys- että kevätkauden. Pelkkä kevätkausi hintaan 10 euroa.

Tämän lisäksi jokaisen kerholaisen tulee olla Iin Hevosharrastajien jäsen. Näin kerholainen on vakuutettu myös kerhon ulkopuolella tallilla ollessaan. (SRL:n jäsenseurojen jäsenet on vakuutettu Tapiolassa.)

Ilmoittautuessa jäseneksi tulee sähköpostissa olla seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus ja SRL:n jäsennumero (jos sellainen on). Alle 18-vuotiaan liittyessä jäseneksi huoltajan tulee lähettää sähköposti.

Kerholaisilla on mahdollisuus tehdä merkkisuorituksia hevosten hoitoon ja käsittelyyn liittyen (minimerkki ja perushoitomerkki) kerhovuoden aikana. Merkkisuorituksista saa tarkempaa tietoa kerhonohjaajilta.

Jos et pääse kerhoon, laitathan viestin poissaolosta Saralle (puh. 050-4120560) niin kerhonohjaajat eivät odottele sinua turhaan.

Heppakerhossa opettelemme hevosen hoitoon liittyviä asioita: harjaus, varustaminen, ruokinta, loimitus, taluttaminen, kuljetus... Kerhovuoteen kuuluvat myös pikkujoulut, kauneuskilpailu ja Joulushow-esitykseen osallistuminen. Ja totta kai tutustut uusiin kavereihin!